Colin PCBEST
Colin PCBEST

Over PC BEST


PC BEST is opgericht door Colin Pieterse.

Colin kwam op zijn zesde levensjaar in aanraking met computers en vond dit enorm interessant, zo interessant dat het uitgroeide tot zijn grootste hobby. Op zijn achtste levensjaar bouwde hij zijn eerste website voor zijn toen nog toekomstige bedrijf. Na jarenlang de hobby voortgezet te hebben, schreef hij op zijn vijftiende zijn bedrijf PC BEST officieel in bij de Kamer van Koophandel. PC BEST werd een feit. Sindsdien is Colin alleen nog maar meer bezig met computers en heeft hij van zijn hobby zijn fulltime werk kunnen maken.

Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een eigen bedrijfspand en een klein en hecht team die elke dag bezig is met computerreparaties, support en advisering om de klant volledig te ontzorgen.

In de altijd veranderende digitale wereld vindt PC BEST het essentieel om ICT-studenten die momenteel een opleiding volgen te ondersteunen met uitstekende opleidingsmogelijkheden. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat PC BEST officieel erkend is als leerbedrijf, wat bevestigt dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor opleidingen in deze sector.

Kernwaarden van PC BEST Zeeland

Passie voor technologie:

Onze liefde voor technologie drijft ons om altijd de beste oplossingen te vinden en te implementeren. Deze passie zorgt ervoor dat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de ICT-sector.

Klantgerichtheid:

Bij PC BEST staan de behoeften van onze klanten centraal. We streven ernaar om elke klant volledig te ontzorgen door persoonlijke en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Betrouwbaarheid:

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je ICT-partner. Daarom staan wij garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten en producten.

Deskundigheid:

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in de ICT-sector, bieden wij deskundig advies en ondersteuning aan zowel particulieren als bedrijven. Ons team blijft voortdurend leren en ontwikkelen om de beste service te kunnen leveren.

Innovatie:

Wij geloven in de kracht van innovatie en blijven voortdurend zoeken naar nieuwe en betere manieren om onze diensten aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de meest efficiƫnte en effectieve oplossingen kunnen leveren.

Ondersteuning van onderwijs:

PC BEST is een erkend leerbedrijf en ondersteunt actief de ontwikkeling van toekomstige ICT-professionals. Wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van de ICT-sector.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven